Borden
Stoep-, gevel- en uithangborden


Bont & Bruyn maakt verschillende typen borden. Deze hebben gemeen dat ze gewoonlijk gemaakt zijn van buitenkwaliteit meranti, voor een grote duurzaamheid, en dat ze met de hand zijn beletterd en zonodig van afbeeldingen voorzien. Deze borden kunnen gerust jarenlang buiten staan of hangen.

Op de foto's ziet U linksboven een buitenbord, gemaakt voor een bedrijf in professionele geluidstechniek in Arnhem. Dit bord hangt al meer dan vijf jaar buiten. Op de afbeelding rechtsboven een bord van een theater. Dit bord is gemaakt in het kader van een uitzending van "De Uitdaging". Linksonder een bord met een opgezet kleiner bord, om de aandacht te vestigen op het logo met het hondje. En rechtsonder een buitenbord voor een restaurant.
U ziet op al deze borden "drukletters": strakke letters van bestaande lettertypes. In feite worden dit soort strakke letters veel vaker toegepast dan vrije-handletters. Elk bedrijf heeft tegenwoordig immers een precies omschreven huisstijl en een goede decoratieschilder kan zich daar volkomen aan aanpassen.

De letters zijn allemaal met het penseel geschilderd, zonder gebruik van plakplastic of andere mallen.

Voor prijzen en mogelijkheden: Vraag een offerte.

Meer afbeeldingen vindt U in het Fotoboek.