Veel Voorkomende Vragen


Staat Uw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail.


 
Hoeveel mensen werken er bij Bont & Bruyn?

Bont & Bruyn is een éénmenszaak. Als een klus te groot is en daardoor te lang zou duren wordt er wel eens een collega ingeschakeld.

 

 

 

Terug


Waarom heet Uw bedrijf Bont & Bruyn?

Het begon eigenlijk als een flauwe woordspeling op Bont en Blauw. Maar ik heet nou eenmaal Bruyn en geen Blauw. De associatie met de beer in het logo lag voor de hand (bruin bont) en toen bleek dat mensen die toch wel heel makkelijk onthielden. Daarom zijn zowel de beer als de naam gebleven.

 

 

 

Terug


Waarom was U laatst niet te bereiken?

Het komt vaak voor dat ik op locatie aan het werk ben. Ik ben dan niet op de zaak te bereiken. Ik doe mijn best om mobiel bereikbaar te zijn, maar als ik bijvoorbeeld op de motor zit lukt dat niet. Ik ben altijd bereikbaar met een e-mailtje.

 

 

 

Terug


Wat kost een bord?

Om die vraag te kunnen beantwoorden zou ik een paar dingen moeten weten. Is het voor binnen of buiten? Hoe groot moet het zijn? Welke tekst moet erop en komt er ook een plaatje bij? Hoeveel kleuren en welke letters zijn gewenst?

De meeste borden liggen tussen de 100 en 600 euro.

 

 

 

Terug


Wat kost een muurschildering?

Net als voor een bord heb ik meer gegevens nodig om een prijs te kunnen maken. Hoe groot is het oppervlak, hoe ziet de ondergrond eruit en wat moet er op komen te staan?

De meeste muurschilderingen liggen tussen de 250 en 1500 euro.

 

 

 

Terug


Is het goedkoper als we zelf het materiaal aanleveren?

Om de kwaliteit en het prettig werken te waarborgen werk ik in principe alleen met materialen die ik zelf meebreng. Alleen ondergronden worden gewoonlijk door de opdrachtgever aangebracht. Natuurlijk scheelt dat in de prijs.

 

 

 

Terug


Ik kan het niet betalen, is daar wat aan te doen?

In voorkomende gevallen werk ik op afbetaling. We zouden dan wel even een contractje moeten afsluiten.

 

 

 

Terug


Kunt U een bestaand ontwerp uitvoeren?

Jazeker, dat komt vaak voor. Bijna elk ontwerp kan uitgevoerd worden. Ook als bijvoorbeeld Uw zoontje of dochtertje van drie het gemaakt heeft.

 

 

 

Terug


Komt U ook naar Terschelling om een naam op onze voordeur te schilderen?

Ja, maar de reiskosten lopen dan wel relatief hoog op voor zo'n klein klusje. Ik zal die natuurlijk moeten door berekenen, dus misschien wordt het dan wel gewoon te duur.

 

 

 

Terug


Hebt u een baan voor mij?

Sorry. Nee.

 

 

 

Terug


Kunt U mij opleiden?

Sorry. Nee.

 

 

 

Terug


Hoe moet ik marmeren?

Ik zou die vraag wel kunnen beantwoorden, maar het is niet zomaar even uit te leggen. Daarom heb ik veel liever dat U daarvoor een cursus volgt of een goed boek koopt over decoratieve verftechnieken.
Een goed boek is bijvoorbeeld "Decoratieve verftechnieken ter verfraaiing van het interieur" door Annie Sloan en Kate Gwynn, uitgegeven bij Cantecleer.

 

 

 

Terug


Staat Uw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail.