MuurschilderingenKlassiek of modern... Tekst of afbeelding... Buiten of binnen


Muurschilderingen in alle mogelijke variaties zijn een van de specialisaties van Bont & Bruyn. U kunt hierbij denken aan reklame en aan pure dekoratie; in winkels, restaurants, maar ook in woonhuizen. Bont & Bruyn heeft een groot aantal verschillende muurschilderingen gerealiseerd; binnen, maar ook buiten. Deze schilderingen gaan jaren mee.
De mogelijkheden zijn ontelbaar: Van stripachtig modern of realistisch tot heel klassiek (bijvoorbeeld Jugendstil). Sommige schilderingen hebben een diepte-effekt: een blinde muur krijgt bijvoorbeeld een raam met uitzicht, of een vlakke muur lijkt relief te hebben. Dit wordt trompe l'oeil genoemd.
Ook tekst kan rechtstreeks op een muur aangebracht worden. De gevel van een winkel kan zo als reklamevlak ingezet worden.

Op de foto's twee uitersten: De bovenste toont een restauratie van een reclameschildering van ver voor de oorlog. (De precieze datum is niet bekend) Deze schildering was in zeer slechte staat en is daarom, na zorgvuldig te zijn vastgelegd, in zijn geheel opnieuw aangebracht op dezelfde plaats. Deze schildering is te vinden in de Steenstraat in Arnhem, en is ongeveer drie meter breed.

De onderste is een schildering in een kinderkamer in een woonhuis met de afbeelding van een populair figuurtje uit computerspelletjes.

Voor prijzen en mogelijkheden: Vraag een offerte.

Meer afbeeldingen vindt U in het Fotoboek.