Actueel nieuws van Bont & Bruyn

Het meest recente nieuws staat bovenaan.

Let op! Bont & Bruyn is verhuisd. Het nieuwe adres is:
Handelsdwarsstraat 1
6905 DJ Zevenaar.

Spreuken en bewegwijzering in het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht. Zie het Fotoalbum.Vakantie of niet, een schilder blijft een schilder! Vrolijke buitenreclame bij een Surinaams restaurantje in Willemstad, Curaçao.
Een houten kastje, dat dient om een warmtewisselaar af te dekken, beschilderd als een boekenkastje.
Decoratieve schildering in een woonhuis: eenvoudige trompe l'oeil in combinatie met wikkeltechniek.Een mooi zomerproject: het schilderen van een tekst die zich uitstrekt over vier gevels in Amsterdam-West. Zie het foto-album.

gevels in westHet beschilderen van de stuurhut van dit luxe jacht in teakhout-effect. Zie het fotoalbum.

jenalEen viertal gevelgrote muurschilderingen in opdracht van Stadsdeel Westerpark in Amsterdam.

De schilderingen hebben een scheepvaartthema, dat te maken heeft met de locatie: van Diemenstraat.
De afbeeldingen zijn gekozen in samenwerking met het Scheepvaartmuseum.

van Diemenstraat

Dit project is uitgevoerd in de zomer van 2007 en te vinden in het Fotoalbum.De bij velen bekende en geliefde silhouettenschildering in de Spijkerstraat in Arnhem, tegenover café het Proeflokaal, is na tien jaar in zijn geheel vernieuwd. De muur was in die tijd vervuild en beschadigd geraakt en de opdrachtgever besloot om de schildering opnieuw te laten maken, omdat veel buurtbewoners erop gesteld waren geraakt.
Hier een foto van een gedeelte van de achttien meter lange schildering.


Een opdracht voor een fitnesscentrum te Rotterdam, waarbij verschillende technieken zijn toegepast.
Belettering op de toegangsdeur (foto links) waarbij de letters aan twee zijden van het glas zijn aangebracht, belettering op de binnendeuren (foto rechts), en in de speelkamer voor de kinderen van de klanten een vrolijke alphabetschildering op de muur (foto onder, door het raam zichtbaar op de achtergrond) en een tijdelijke decoratie met een kasteel en een draak op de ramen.


Een mooie en uitdagende klus: wandschilderingen op de Hertog Jan brouwerij. Deze schildering is drie bij drie meter groot, uitgevoerd op 18 meter hoogte, aan beide zijden van het gebouw. In de commercials van Hertog Jan is het gebouw met een van de schilderingen te zien!
Zie meer foto's in het Fotoalbum.


Hier vindt U een artikel over Bont & Bruyn uit de Gelderlander.