Reisplakboek

Dit is een plakboek met verhaaltjes over de reis die in in 2000 maakte met mijn vriend. We reisden samen met de motor door Afrika. Over deze reis bestaat nog een site; die geeft feitelijke informatie en korte reisverslagen, en is grotendeels gemaakt vóór en tijdens de reis. Ik merkte gaandeweg dat ik ook behoefte had om bepaalde gebeurtenissen meer in detail te omschrijven; het is een hele fijne manier om herinneringen op te halen aan deze prachtige reis. Deze verhaaltjes plaatste ik in enkele nieuwsgroepen maar ik wilde er ook wat meer mee doen. Daarom dit plakboek: geen compleet reisverslag of routebeschrijving (die vind je wel op de andere site), maar anekdotes met hier en daar wat plaatjes erbij zoals je die in een plakboek zou plakken.

Sommige van deze plaatjes heb ik elders op het internet gevonden. Als iemand bezwaar heeft tegen het gebruik van zijn of haar materiaal, mail mij dan alsjeblieft... dan zal ik het plaatje meteen verwijderen.

Ik ben wel van plan om over ieder land iets te schrijven, maar zo ver ben ik nog niet. Ik zal gaandeweg meer verhaaltjes toevoegen. Het nieuwste verhaaltje is van 23 oktober 2007.

De verhaaltjes staan per land gegroepeerd en staan in chronologische volgorde. Nieuwsgierige kindertjes.

 

Gemaakt in 2002 door Klaartje. Ik heb ook nog een hele lap homepage waar van alles op staat. Hou je van bamisoep?